HELP, HOE...

Wat is Aalter Online?

Het is een online omgeving voor en door Aalterse ondernemers én hun klanten. Alle lokale handelaars en dienstverleners verzameld op één centrale plaats: lijst.aalteronline.be. Ondernemers die hun producten of diensten daarenboven online willen verkopen, kunnen dit via shop.aalteronline.be. Klanten krijgen zo overzicht in het lokale online aanbod in hun gemeente.

Wat moet je doen als ondernemer?

Elke ondernemer met een zetel in Aalter of één van de deelgementen kan zijn/haar online aanwezigheid verzekeren op dit platform. Er worden verschillende formules gehanteerd waardoor iedereen in aanmerking komt.

FORMULE 1

Vermelding

We bundelen alle geregistreerde Aalterse ondernemers in een handig overzicht. Zo bieden we klanten een eenvoudige manier aan om contact op te nemen met een Aalterse handelaar of dienstverlener.

Online aanwezig

Beter vindbaar in zoekrobots

Gratis

FORMULE 2

Doorverwijzing

Je bent al helemaal mee met digitaal ondernemen en hebt een eigen webshop. Met deze formule voegen we jouw zaak toe als winkelpunt en sturen we klanten graag door naar jouw digitale marktplaats!

Vermelding in de ondernemerslijst

Meer bezoekers in jouw virtuele winkel

Beter vindbaar in zoekrobots

Gratis

FORMULE 3

Webshop

Je gaat all-in en laat je onderdompelen in het winkelen van de toekomst. Je krijgt een online vestiging op dit platform en kan je assortiment online aanbieden in een volwaardige webshop.

Vermelding in de ondernemerslijst

Online verkoop

Geen eigen website vereist

Volwaardige webshop

Portaal om webshop te beheren

Gratis t.e.m. 31/12/2020*

*vanaf 2021 vrijblijvend te verlengen voor 69 euro per maand